Thursday, September 24, 2009

Rätt man på rätt plats

Det finns många åsikter om dem som var på plats vid köpstämman på Kastanjegården förra veckan och om det de gjorde. Vad som verkligen hände där vet jag inte, för jag var en av dem som inte var där. Det borde jag inte heller ha varit, för jag hade ju ingenting med saken att göra.

En som däremot borde ha varit där är förstås bostadsborgarrådet Joakim Larsson. Hade han kommit dit, som borgarrådskollegan Teres Lindberg, hade han fått höra och se hur hans ombildningar ser ut i praktiken. Och då hade han faktiskt för en gångs skull varit på rätt plats i tillvaron.

Not. En av dem som tyckt till i frågan om Kastanjegården är ledarskribenten Claes Arvidsson i SvD.

3 comments:

whippo said...

Så mycket kritik som Teres Lindberg fick för att hon var på plats, hur mycket skulle då inte Joakim Larsson få? Det skulle nog uppfattas som helt absurt om ytterligare en politiker intresserade sig av vad som sker. Dom ska snällt hålla sig i sina kontor, verkligheten har inte de med att göra. ;)

Fast det är väl helt beroende på "vad" dom ser och vad dom "blundar" för.

Frid över Dalen tack! said...

Att Joakim Larsson ena stunden hävdar att inga oegentligheter förekommer för att nästa stund hudflänga den som faktiskt går ut för att betrakta verkligheten är rent pinsamt.

Inte heller Joakim Quiding, en av de som gång på gång förlängt köperbjudanden och förmodligen varit orsak till flest magsår i Stockholmsområdet det senaste året anser att det förekommer några tveksamheter runt ombildningar.

Läs hans kommentarer till den här bloggen. Det är nästan så man undrar om det finns flera verkligheter därute någonstans.

Anonymous said...

Nej,han verkar inte ta in vad vi som varit med om anser och mår, men förhoppningsvis kanske nån av hans andra partikollegor el andra i fp,kd el c kan lyssna in istället för att få till en ändring.
Eller så får vi helt enkelt mejla honom vi som vart m om ombildningsprocesser och upplevt den negativa sidan av det hela.
Är också enormt besviken av den mkt ensidigt vinklade artikeln i svd.
Sen tycker jag ju att ombildningsfrågan inte är partipolitisk utan en sakfråga.