Saturday, August 29, 2009

Och så slipper de bli utmätta

Det finns många anledningar att lyckönska hyresgästerna i kvarteret Linjalen. Först och främst för att de slipper bli beroende av ombildningsfanatikerna på sin gård. Och minst lika mycket förstås för att de räddat en hel massa hyresrätter mitt på Södermalm. Men även för att de inte behöver få sina lägenheter utmätta av kronofogden för att de inte klarar att betala sina räkningar.

Om att antalet utmätningar av bostäder ökar kan man läsa här.

2 comments:

Rädda Linjalen said...

Äntligen är det klart, och vi i Rädda Linjalen vill passa på att skicka ett extra stort tack till dig Inger!

Överhuvud taget är det rörande att se i vilken omfattning människor som är eller har varit drabbade av ombildning ställer upp och hjälper varandra. Att du både hjälp oss att skriva och att ställa upp på möte har varit en ovärderlig hjälp för oss.

Di blogg informerar och inspirerar oss och väldigt många andra att kämpa vidare en ofta ojämlik kamp där moral och regler lyser med sin frånvaro.

Nu återstår resten av Stockholm. Under det intensiva år som gått har vi i Linjalen samlat på oss mycket kunskap och erfarenheter. Nu är det vår tur att hjälpa andra som är drabbade av ombildningscirkusen. Det tänker vi också göra.

Bloggen kommer fortfarande att leva vidare, och alla är välkomna till oss för hjälp, stöd och frågor.

Än en gång - tusen tack Inger!

Johan Johansson / Rädda Linjalen

Inger said...

Det var snällt sagt, men om sanningen ska fram nog lite överdrivet! Fast min förhoppning är förstås att jag har kunnat förmedla i alla fall några erfarenheter och kunskaper som hjälp till er i Linjalen och andra som drabbats av ombildningsvansinnet.

Nu tycker jag att ni ska vila ett tag efter allt kämpande. Men när ni återhämtat krafterna hoppas jag ni kommer igen och att vi kan hjälpas åt med att arbeta för en allmänyttig hyresrätt med hyror som vanligt folk har råd med.

Inger