Sunday, August 9, 2009

Sånt är livet

Knappt är fasadrenoveringen klar förrän det visar sig att ett rör sprungit läck under ett av husen. Bostadsrättsföreningens styrelse har alltså fått ett helt nytt och inte särskilt angenämt problem på halsen.

Det är nästan så man tycker synd om dem.

Men - sånt är livet i en bostadsrättsförening. Det borde de tänka på, ivrarna.

4 comments:

Martha said...

Ja, precis! Här är det tyst efter förfrågan vi fick förra veckan. Många är dock oroliga igen... Kan det verkligen vara möjligt att klämma in en ny stämma (innan sista augusti) om ordförande har sagt att han lägger ner projektet med att bilda brf? Måste det inte vara möte då och att en ny ordförande väljs? Vi är ju en skock medlemmar nu eftersom vi var med på köpstämman i juni.

Anonymous said...

Hur fungerade det med medlemskap hos er? Var ni tvungna att söka aktivt el blev ni det automatiskt vid köpstämman? Anledningen till att jag frågar är att jag hörde att på vissa köpstämmor nekas ickemedlemmar att komma in. Men jag tror det är fel förfarande,att man har rätt till medlemskap så sent som på stämman.

Martha said...

Man kunde faktiskt göra både och här i mitt hus. En granne gick med i brf för att hon ville få se papper, det fick hon inte ändå. Sen på köpstämman blev alla medlemmar eftersom vi skulle rösta om att köpa eller inte. Så du har rätt!

Johan Johansson / Rädda Linjalen said...

Se till att Qina får tid att komma hit och äta middag ibland i alla fall...snacka om att hamna oskyldig i ett getingbo....