Thursday, April 23, 2009

Bra med nytt rot-avdrag

Oppositionen har idag gjort ett gemensamt utspel om rot-avdrag för hyresrätter. Det enda man kan säga om detta är: -Äntligen.

På tevebilderna om förslaget ser jag partiledarna tillsammans med ombildningsmotståndaren Johan Johansson i kvarteret Linjalen på Södermalm.

-Johan, du passade väl på att prata med Mona, Lars och Peter om de bekymmer ni, vi och många andra både haft och har till följd av den borgerliga ombildningspolitiken?

-Jo, det gjorde du säkert, du berättade för dem om allt fiffel och båg, om hur människor far illa och hur hyresrätten utrotas i innerstan, visst gjorde du? Och visst sade de att så här får det inte vara, det ska vi genast göra något åt? Visst?

3 comments:

Terje said...

Hej Inger.
Det var flera representanter från linjalen som hjälpte till med presskonferensen. Johan tog givetvis tillfället i akt och fler med honom. Ett möte med Mona Salin Carin Jämtin och företrädare för V är på gång att ordnas. Vi fick en bra igång när vi träffades igår.
Hörs o ses
Terje

Anders said...

Att S stödjer ROT är det yttersta beviset på att höga skatter på arbete faktiskt har en negativ effekt på efterfrågan.

Just därför behövs "ROT subventionen".

Kanske dags att fundera över grundproblemet med höga skatter istället för tillfälliga rabatter?

Rädda Linjalen said...

Hej Inger!
Är påven katolik? Finns det ris i Kina? Ska Linjalen räddas? Är jag född in i Hammarby?

Självklart gjorde jag det. Både vid tillfället i fråga och efteråt. Inte bara jag förresten. Här haru en som begripit finessen med att vara tjatig serru!

Haregott!
Johan / Rädda Linjalen